logo-HealtyJo-lemon-grey

Anti-aging

Wij willen allemaal er jonger uitzien en ons fit(ter) voelen.

Dit is ook wel nodig als we in goede gezondheid tot ons 70ste willen (moeten?) blijven werken. Het leven zit ook vol uitdagingen en mogelijkheden die we graag benutten.

Door de juiste combinatie van bepaald voedingspatroon en een gezonde leefstijl kunnen we op een mooie, natuurlijke manier ouder worden. Dit gaat bovendien gepaard met goede gezondheid en veel levenslust.

Healthy Jo | voeding en leefstijl | Vleuten - Leidsche Rijn - Utrecht
Healthy Jo | voeding en leefstijl | Vleuten - Leidsche Rijn - Utrecht

Het is mijn vak om de optimale combinatie te maken van eetpatroon, leefpatroon en voedingssupplementen. Deze stoffen heb je nodig om de gevolgen van het ouder worden te vertragen en de reeds zichtbare gevolgen tot een minimum te beperken.

Echte schoonheid zit van binnen. Je weerstand zit namelijk in jouw darmen. Ook aan de conditie van jouw huid kun je heel goed zien hoe het met jouw darmen is gesteld. Gezond eten en leven is de basis  voor een mooie, stralende huid.  Hetgeen je erop smeert, doet er ook toe. Wat veel mensen niet beseffen is dat alles wat je op de huid doet ook ín de huid terechtkomt. Van daaruit komen die stoffen in jouw bloedbaan. Mijn motto is: gebruik als huidverzorging alleen producten die je ook zou kunnen eten zonder ziek er van te worden. Met andere woorden, gebruik zo veel mogelijk natuurlijke cosmetica. Dit geldt overigens ook voor deodorant en tandpasta. Voor de beste verzorgingstips en anti-aging producten ben je bij mij aan het juiste adres.

Meer info? Neem contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.