logo-HealtyJo-lemon-grey

Waarom een voedingsconsult?

Voeding is ontzettend belangrijk in je leven!

Het heeft een directe relatie met je gezondheid en mentale gesteldheid. Je lichaam heeft de juiste voedingsstoffen nodig in de juiste verhoudingen. Orthomoleculaire therapie heeft als doel het lichaam weer optimaal te laten functioneren, gezondheidsklachten te laten verdwijnen en ziekte te voorkomen.

Om een gezond evenwicht en het ideale lichamsgewicht te bereiken, heb je gezonde voeding nodig. Daarnaast zijn nog een aantal factoren van belang zoals: lichaamsbeweging, ontspanning, gezonde leefomgeving en vitaliserend drinkwater. Plezier in het leven en een vervuld bestaan spelen hier ook een grote rol in. Met onze opgejaagde levensstijl, elektrosmog, luchtverontreiniging en grote tekorten aan essentiële voedingsstoffen is de belasting van het lichaam hoog. Tegelijkertijd heeft het lichaam niet genoeg energie om zichzelf te herstellen en raakt het uit balans. Een (groot) scala aan klachten en aandoeningen domineert bij velen van ons. Ongeveer 80% van de klachten waarmee men bij de huisarts komt, is voeding en/of stress gerelateerd. Dat zijn klachten waar je zelf eenvoudig wat aan kan doen.

Wil je weten hoe je je lichaam kan voeden in plaats van te vullen? Wil je de kwaliteit van je leven verbeteren? Wil je meer energie zodat je alles uit het leven kunt halen? En wil je jouw gezondheid in eigen hand nemen? Begin vandaag nog met aanpassingen in je voeding en leefstijl! Het is echt niet moeilijk. Ik help je daar graag bij.

Healthy Jo | voeding en leefstijl | Vleuten - Leidsche Rijn - Utrecht
Healthy Jo | voeding en leefstijl | Vleuten - Leidsche Rijn - Utrecht

Eating is a natural way to feel happy.

Meer info? Neem contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.