De juiste mindset is de basis voor jouw verandering.

Met de juiste tools en kennis wordt het een succes!

Wil je gezond en gevarieerd eten, zónder tijdrovende recepten? Wil je je fitter voelen? Wil je gezond afvallen of aankomen, zonder dieet en met blijvend resultaat?

Ik help je met het resetten van je eetpatroon en leer je een nieuwe, gezonde manier van eten. Een manier die bij je past én jouw lange termijn doelen ondersteunt. Ik help je om op jouw ideale gewicht te komen en je vooral fit en lekker te voelen in je lijf.

Hiervoor hoef je géén dieet te volgen en vooral géén calorieën te tellen! Het gaat om de voedingswaarden en om voeding die bij je past. Ik behandel ook (chronische) aandoeningen en voeding gerelateerde klachten.

Voor de intake spreken we thuis bij jou af. Deze duurt ongeveer 1,5 uur. Hierin maak ik de anamnese, geef ik je mijn voedings- en leefstijladvies met voorbeeldmenu’s en een plan van aanpak. Woon je verder weg of heb je weinig tijd? Coaching via Skype kan ook.

Healthy Jo | voeding en leefstijl | Vleuten - Leidsche Rijn - Utrecht
Healthy Jo | voeding en leefstijl | Vleuten - Leidsche Rijn - Utrecht

Welk traject past bij jou?


Begeleidingstraject

Ik leer je alles over gezond eten en leven, hoe je dit succesvol toepast én voor de rest van je leven moeiteloos vasthoudt. Afhankelijk van jouw wensen en persoonlijke doelen kun je kiezen uit:

– 10 contactmomenten (705 euro)

– 5 contactmomenten (397 euro)

Dit is inclusief het intakegesprek en de anamnese.

Wil je eenmalig advies dan betaal je € 85,- per uur.
Een los intakegesprek inclusief anamnese en basisadvies bedraagt € 150,-.

Anti-aging traject

Ik help je de (over)stap te maken naar een lang en gezond leven. Waarin je je fit en levenslustig voelt. We werken samen aan de optimale combinatie van jouw eet-, leef- en bewegingspatroon, voedingssupplementen en de juiste mindset. Hierdoor vertraag je de gevolgen van het ouder worden en beperk je kwaaltjes tot een minimum. Je kunt kiezen voor een traject van 3, 6 of 9 maanden (vanaf 450 euro).

Ik geef ook workshops en lezingen over gezond en bewust eten. En op aanvraag verzorg ik exclusieve catering. Wil je meer weten? Bel of stuur me een bericht.

"Succes is doorgaan waar anderen stoppen!"

Meer info? Neem contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.