logo-HealtyJo-lemon-grey

Werkwijze

Vanuit mijn orthomoleculaire visie op gezondheid kijk ik naar de relatie tussen de klacht of de wens en jouw voedingspatroon. Ik bekijk jouw wens, klacht of ongemak vanuit een holistische visie. Behalve naar voeding, kijk ik ook naar de rol die beweging, leefomgeving, dagbesteding en mindset in jouw leven spelen. Mijn aanpak is gericht op gezond en energiek zijn. Om je weer fit en lekker in je lijf te voelen.

Ik kijk naar wat voor type mens jij bent en welke leefgewoonten je hebt. Er bestaat niet zoiets als het perfecte dieet, ieder van ons is uniek en heeft een uniek en passend voedingspatroon nodig. Dit patroon ga ik samen met jou uitvinden. Vervolgens zorgen we ervoor dat het goed in jouw leven past en dat jij je er goed bij voelt. Je gaat niet op dieet, je gaat een andere levensstijl volgen. Een levensstijl waar je je blij en comfortabel bij voelt!

Als je gezond eet en leeft, krijg je vanzelf een lichaam dat bij jou past.

Hoe gaat het in zijn werk?

Nadat je contact met mij hebt opgenomen (telefonisch of via de email) maken wij een afspraak voor het intakegesprek. Tijdens dit gesprek (+/- 1,5 uur) vullen we samen een vragenlijst in over jouw eetgewoontes, jouw leefstijl en jouw gezondheidstoestand, de zogenaamde anamnese. Daarnaast maken we jouw doelstelling(en) helder en bespreken we hoe ik je hierbij kan helpen.

Na dit eerste consult stel ik een document voor je samen. Hierin leg ik de richtlijnen vast voor voeding en leefstijl inclusief voorbeeldmenu’s en voedingssuppletie. Allemaal speciaal op jouw situatie toegespitst.

Tijdens het vervolgconsult (+/- 30 min) dat enkele dagen later plaatsvindt, nemen we deze richtlijnen door en bespreken we het advies. Afhankelijk van jouw wensen en doelen maken we afspraken over het te volgen traject en wat je hiervoor nodig hebt. Dit kan uiteenlopen van een enkel telefonisch consult of online advies tot een intensief begeleidingstraject.
Wil je weten of dit iets voor jou is? Neem contact met mij op voor een kennismakingsgesprek.

Meer info? Neem contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Voeding heeft een directe relatie met je
gezondheid