zomerse pannenkoekjes

zomerse chocolade pannenkoekjes

Chocolade pannenkoekjes met yoghurt saus (gluten- suiker- en lactose vrij)

 

Ingrediënten voor ongeveer 18 pannenkoekjes:

100 gr amandelmeel

50 gr havermout

2 geprakte bananen

3 eieren

4 tl cacao poeder

ong. 100 ml amandel- of rijstemelk (zoveel als nodig is om een “soepel” beslagje te maken)

 

sausje:

klein bakje aardbeien

klein bakje blauwe bessen

een beetje yoghurt naturel (biogarde of biologische milde yoghurt)

beetje honing of ahorn siroop naar smaak toevoegen

 

Zet de saus in de koelkast of even in de vriezer terwijl je de pannenkoeken bakt.

 

PS: heb je lactose intolerantie, kies dan voor kokosyoghurt of lactose vrije yoghurt.

 

Deze pannenkoekjes kun je het beste bakken in kokosolie.

Geplaatst in ,

Laat een reactie achter